Публикации МЦ Инго: Дитячий масаж

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

Дитячий масаж

Для дорослих людей слово «масаж» асоціюється з чимось позитивним і приємним, в той час як для дітей — це не тільки спосіб отримання задоволення, а й обов'язкова умова фізичного здоров'я і гармонійного розвитку дитини.

Професійний дитячий масаж — це ефективний засіб для профілактики і лікування широкого спектру захворювань у дітей грудного віку і старше. Особливо важливо приділяти увагу обов'язковим масаж для немовлят. Адже саме в цей період відбувається формування психоемоційної сфери і безпосередній фізичний розвиток дитини. Дітям грудного віку масаж можна робити щодня за відсутності протипоказань. З метою досягнення максимально ефективного результату бажано проходити повний курс дитячого масажу у професійного масажиста, який зверне увагу на індивідуальні особливості при проведенні масажу, а також даcnm Вам рекомендації по роботі зі своїми дітьми в домашніх умовах.

Дитячий масаж — це один із способів допомоги при захворюваннях опорно-рухового апарату і нервової системи малюка. Для дітей до 1 року масаж показаний при дисплазії, кривошиї, гипертонусі (підвищений тонус) і гіпотонії (зниженому тонусі) м'язів. Дитячий масаж також рекомендується дітям від 1 року для профілактики і лікування плоскостопості та сколіозу. Також масаж ефективний при профілактиці і лікуванні бронхо-легеневих захворювань. Масаж — це невід'ємний метод лікування при реабілітації після різних травм, призначається з метою відновлення нормального функціонування органів і систем організму.

Вашій увазі пропонується відео-курс з дитячого масажу, який можна виконувати в домашніх умовах.

Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники