Публикации МЦ Инго: 14 листопада в МЦ "Інго" відбувся семінар на тему «Як зробити профілактичний огляд корисним для роботодавця і співробітників?»

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

14 листопада в МЦ "Інго" відбувся семінар на тему «Як зробити профілактичний огляд корисним для роботодавця і співробітників?»

14.11.2014

14 листопада в МЦ "Інго" відбувся семінар на тему «Як зробити профілактичний огляд корисним для роботодавця і співробітників?».
 
14 листопада 2014 в МЦ "Інго" відбувся освітній семінар для страхових компаній, страхових посередників і HR-фахівців на тему: «Як зробити профілактичний огляд корисним для роботодавця і співробітників?».
 
Оптимізація страхових програм ДМС зумовила доцільність впровадження опції «Профілактичний огляд» і раціональний підхід до її використання. Саме тому, МЦ «Інго» було представлено кваліфіковане роз'яснення та особливості проведення медичних профілактичних оглядів, регламентованих законодавством, а також проводяться на добровільних засадах.
 
За період травень-жовтень 2014 Медичний Центр «Інго» провів профілактичні огляди для 28 колективів.
 
Особливий інтерес викликав особливий формат проведення медичних оглядів і рівень їх організації, як в умовах амбулаторно-поліклінічного закладу, так і на виїзді у корпоративних клієнтів.
 
МЦ «Інго» планує висвітлювати підсумки своєї діяльності на регулярній основі, оскільки застосовує сучасні організаційні методики і технології медичного обслуговування, які можуть бути корисними для всіх учасників ринку медичних послуг.

Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники