Публикации МЦ Инго: МЦ «Інго» — 3 роки успішної діяльності!

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

МЦ «Інго» — 3 роки успішної діяльності!

23.01.2017                                                                                                                   


21 січня 2017 Медичному центру «Інго» виповнилося 3 роки. За цей період в МЦ «Інго» було прийнято 49 146 пацієнтів і надано 417 390 послуг. Найчастіше медичний заклад відвідують особи у віці від 30 до 40 років, при цьому, жінки — частіше ніж чоловіки на 14%. Активними користувачами клініки стали діти (5474 осіб), більшість з яких зверталися з профілактичною метою — на планові медичні огляди.

«Сьогодні, Медичний центр «Інго» завантажений на 55% своїх можливостей, приймаючи понад 600 пацієнтів щодня. Однак, кількісні показники не є пріоритетними. Захищені інвестиції групи компаній «ІНГО» надають нам можливість займатися лікувально-діагностичної роботою, акцентуючи увагу на якості послуг, що надаються, їх ефективності та доступності для населення. Належна якість забезпечується за рахунок використання сучасних технологій, новітніх стандартів і постійної контрольно-експертної роботи», — зазначив Генеральний директор — Сергій Джевага.

DSC_0761.JPG

Медичний центр «Інго» має договірні відносини з 42 страховими компаніями, з яких 34 виступають активними замовниками медичних послуг та медикаментів. За підсумками 2016 року, в структурі наданих послуг 17% займають застраховані особи АСК «ІНГО Україна», 39% — застраховані особи інших страхових компаній і 44% — пацієнти, які здійснюють оплату послуг самостійно. «Збільшення обсягу комерційних пацієнтів свідчить про високу довіру відвідувачів Медичного центру, — коментує заступник Генерального директора МЦ «Інго» — Сергій Кучеренко. Середньорічний показник NPS на рівні 92% є об'єктивним підтвердженням задоволеності клієнтів, які рекомендують Медичний центр «Інго» своїм колегам, знайомим і членам сім'ї».

    Протягом 2016 року в МЦ «Інго» надано 200 928 послуг, з них:

  •     рентгенологічних досліджень — 14246,
  •     лабораторних досліджень — 35 508,
  •     ультразвукових досліджень — 11861,
  •     фізіотерапевтичних процедур — 13855,
  •     лікувальних масажів — 11217,
  •     лікарських маніпуляцій і процедур — 25088,
  •     вакциновано — 1010 осіб.


    ТОП-5 лікарських консультацій склали:

  •     консультація терапевта - 6376,
  •     консультація невропатолога - 4844,
  •     консультація ортопеда-травматолога - 4708,
  •     консультація отоларинголога - 3516,
  •     консультація педіатра - 2419.


МЦ «Інго» обслуговує не тільки пацієнтів медичного закладу, а й забезпечує медичний супровід співробітників 18 підприємств. Зазвичай, це комплексні профілактичні огляди, виїзди лікаря в офіс, медикаментозне забезпечення та інформаційна підтримка.

Вартість найдорожчої консультації в МЦ «Інго» становить 265 грн., що в нинішніх умовах є прийнятною ціною для клієнтів, які розуміють переваги медичного та сервісного обслуговування. Комплексний супровід пацієнтів та висока якість лікувально-діагностичного процесу забезпечує колектив з 206 співробітників, які віддані своїй справі і здійснюють все можливе для збереження здоров'я пацієнтів. Оптимізацію діяльності найпотужнішого медичного закладу забезпечує система IT-рішень, більшість з яких реалізовано вперше на ринку медичних послуг України.

3years.jpg

Головною цінністю команди МЦ «Інго» стало кредо «Медицина насамперед!», тобто надання послуг без фінансового плану для лікарів. Оптимально достатня діагностика і раціональна фармакотерапія — головний пріоритет в роботі лікарів. Відмова від зайвих призначень і непотрібної кількості медикаментів стали можливими завдяки професійному досвіду медичних працівників, сучасного діагностичного устаткування, системі мотивації за результат лікування і рівню довіри пацієнтів.

Соціальна відповідальність і персональна турбота — притаманна особливість МЦ «Інго». Медичний центр регулярно підтримує діяльність ВООЗ, реалізуючи акційні програми і проводячи освітню роботу. Великим попитом користувалася в минулому році Медична школа МЦ «Інго», яка провела 78 тренінгів і семінарів з медичних питань для 43 колективів.


Довідка:

Медичний Центр «ІНГО» - найбільший сучасний приватний поліклінічний заклад для дорослих і дітей. Лікарі 37 спеціальностей, власна лабораторія, маніпуляційні кабінети, стоматологічне відділення, аптека — все це дозволяє отримати повний комплекс поліклінічних послуг в одному медичному закладі. МЦ «Інго» обслуговує пацієнтів — фізичних осіб за самостійними зверненнямм і за направленнями страхових компаній/асистансів. Особливим напрямком діяльності є медичний супровід корпоративних підприємств. У разі необхідності медичні послуги організовуються за місцем виклику (на підприємстві, на дому). Процеси обслуговування налаштовані таким чином, що кожен клієнт отримує якісну медичну допомогу, не витрачаючи час на зайві призначення і процедури, черги і отримання інформації. Реалізація принципів безбар'єрного архітектури дозволяє відвідувати заклад особам з обмеженими фізичними можливостями. У педіатричному відділенні створена цікава ігрова зона, яка створює атмосферу довіри дитини до лікаря, а ігрова форма проведення прийому залишає позитивне враження у дитини від відвідування клініки. МЦ «Інго» приймає 7 днів на тиждень, без вихідних. Розташування в центрі міста і завжди вільне місце для парковки — додаткова перевага для відвідувачів.
Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники