Публикации МЦ Инго: МЦ «Інго» — 2 роки успішної діяльності!

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

МЦ «Інго» — 2 роки успішної діяльності!

21.01.2016

МЦ «Інго» — 2 роки успішної діяльності!

21 січня 2016 Медичний Центр «ІНГО» відзначив 2 роки з дня офіційного відкриття. За цей період в МЦ «Інго» було прийнято 42 515 пацієнтів і надано 219 722 послуг. Найчастіше медичний заклад відвідували особи у віці від 30 до 40 років, при цьому, жінки — більше за чоловіків на 14%. Активними користувачами клініки стали діти (2 056 осіб), більшість з яких зверталися з профілактичною метою — на планові медичні огляди.

«Новий формат приватного медичного закладу ефективно виправдовує покладені на нас зобов'язання, — коментує Генеральний директор — Сергій Джевага. Сьогодні ми маємо договірні відносини з 38 страховими компаніями, з яких 31 — активно замовляє медичні послуги і медикаменти. Досягненням другого року стало збільшення кількості звернень фізичних осіб, які сплачують вартість послуг самостійно, з комерційних прайсів. За підсумками 2015 року, в структурі наданих послуг 46% займають комерційні пацієнти, 23% — застраховані особи АСК «ІНГО Україна» і 31% - застраховані особи інших страхових компаній. Загальна динаміка зростання 2015 року в порівнянні з попереднім — збільшення кількості паціентів в 2,6 рази, що є високим досягненням на ринку медичних послуг в нинішніх економічних умовах».

МЦ «Інго» обслуговує не тільки пацієнтів медичного закладу, а й забезпечує медичний супровід співробітників 14 підприємств. Зазвичай, це комплексні профілактичні огляди, виїзди лікаря в офіс, медикаментозне забезпечення та просвітницька робота. Успішним проектом минулого року стала Медична школа МЦ «Інго», завдяки якій проведено 56 тренінгів і семінарів з прикладних медичних тематик для 38 колективів.

«Мінімально достатня і високоякісна діагностика, раціональна фармакотерапія — сучасні вимоги не тільки страхових компаній, але і фізичних осіб, виважено ставляться до власного бюджету. Клієнт все частіше вимагає оптимальну кількість медичних послуг і доцільні медикаментозні призначення, проте, лікар все більше усвідомлює відповідальність за результат лікування. Баланс відносин досягається за рахунок дотримання міжнародних стандартів, сучасного діагностичного обладнання та високої компетенції лікарів», — прокоментував заступник Генерального директора — Сергій Кучеренко.

Вартість найдорожчої консультації в МЦ «Інго» становить 195 грн., що є прийнятною ціною для клієнтів, які розуміють переваги не тільки медичного, але і сервісного обслуговування. Комплексний супровід пацієнтів та належну якість лікувально-діагностичного процесу забезпечує професійна команда з 180 чоловік, які віддані своїй справі і здійснюють все можливе для збереження найбільшої цінності в житті людини — здоров'я.

Соціальна відповідальність і персональна турбота — притаманна особливість МЦ «Інго». Медичний заклад регулярно підтримує діяльність ВООЗ, реалізуючи акційні програми тематичного спрямування та проводячи просвітницьку роботу. Обслуговування ветеранів Солом'янського району. Києва, спонсорська участь у фестивалі «Барви надій» для дітей з функціональними обмеженнями — це лише перші кроки на початку благодійної діяльності.

Протягом 2014-2015 років МЦ «Інго» сплачено податків на загальну суму 12 470 000,00 Грн.

Довідка:

Медичний Центр «ІНГО» — найбільший сучасний приватний поліклінічний заклад для дорослих і дітей. Лікарі 37 спеціальностей, власна лабораторія, маніпуляційні кабінети, стоматологічне відділення, аптека — все це дозволяє отримати повний комплекс поліклінічних послуг в одному медичному закладі.
МЦ «Інго» обслуговує пацієнтів — фізичних осіб за самостійними зверненнями та за направленням страхових компаній та асистансів. Особливим напрямком діяльності є медичний супровід корпоративних підприємств. У разі необхідності медичні послуги організовуються за місцем виклику (на підприємстві, на дому).
Процеси обслуговування налаштовані таким чином, що кожен клієнт отримує якісну медичну допомогу, не витрачаючи час на зайві призначення і процедури, черги і отримання інформації. Реалізація принципів безбар'єрного архітектури дозволяє відвідувати МЦ «Інго» особам з обмеженими фізичними можливостями.
У педіатричному відділенні створено цікаву ігрову зону, яка забезпечує встановлення довіри дитини до лікаря, а ігрова форма проведення прийому залишає позитивне враження у дитини від відвідування клініки.
МЦ «Інго» приймає 7 днів на тиждень, без вихідних. Розташування в центрі міста і завжди вільне місце для парковки — додаткова перевага для киян і гостей міста.

Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники