Публикации МЦ Инго: У Медичному центрі «ІНГО» пройшов день відкритих дверей для дітей та батьків

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

У Медичному центрі «ІНГО» пройшов день відкритих дверей для дітей та батьків

29.03.2016



Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в Медичному центрі «ІНГО» відбувся день відкритих дверей для дітей та їх батьків. Для дітей лікарі Медичного центру провели захоплюючі екскурсії медичним центром «Інго». Діти дізналися свій зріст і вагу, дізналися, як правильно чистити зуби, навіщо роблять «зозулю» (промивання носика), чому не можна ковтати дрібні предмети та іграшки, побачили під мікроскопом бактерії на своїх руках і руках батьків до миття.

Під час проведення дитячих екскурсій для батьків проводилися освітні програми: для матусь — «Жіноче здоров'я — онко-настороженість і профілактика», а для татусів — «Літній відпочинок — навички невідкладної медичної допомоги».

«Як правило, люди згадують про здоров'я, коли воно починає погіршуватися. Хоча завжди простіше попередити хворобу, ніж її лікувати. До того ж, діти — це наші особливі пацієнти. Такими заходами ми хочемо показати дітям, що лікар — це друг і не потрібно боятися візитів до лікаря», — коментує Директор МЦ «Інго» Сергій Джевага.
Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники