Публикации МЦ Инго: Медичний центр «ІНГО» відкрив Філію на лівому березі

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

Медичний центр «ІНГО» відкрив Філію на лівому березі

23.05.2017


Медичний центр «ІНГО» відкрив Філію на лівому березі

23 травня 2017 відбулося офіційне відкриття Філії Медичного центру «ІНГО» по вулиці Ревуцького, 5-А. Відтепер МЦ «ІНГО» доступний також і для жителів лівого берега Києва.

1.jpeg

У Філії заплановано надання широкого спектру послуг: консультативний прийом лікарів (лікар загальної практики, терапевт, невролог, гастроентеролог, отоларинголог, гінеколог, педіатр, дитячий гастроентеролог, дитячий ортопед-травматолог, дитячий отоларинголог, лікар УЗД, лікар функціональної діагностики), послуги з лабораторної діагностики, послуги маніпуляційних кабінетів.

«З моменту відкриття Медичного центру «ІНГО» пройшло 3,5 роки. За цей час клініку відвідали більше 65 000 чоловік. Темпи зростання і високий рівень довіри клієнтів виправдовують залучені інвестиції і обумовлюють необхідність подальшого розвитку. На часі створення мережі і відкриття філій», — прокоментував Генеральний директор Медичного центру «ІНГО» Сергій Джевага.

Кабінети лікарів оснащені сучасним діагностичним обладнанням світових брендів — General Electric, Innomed, Little Doctor, MegaLOR, HEACO, HEINE BETA, а спеціальні медичні меблі і інструментарій отримані від виробників Італії, Чехії, Польщі, Південної Кореї. Новітнє обладнання — не тільки комфортне для пацієнта і лікаря, а перш за все дозволяє використовувати органозберігаючі методики лікування — радіохвильовим, лазерним і кріо-способами, які зумовлюють безболісні процедури і швидке одужання.

6.jpeg

«Медичний центр «ІНГО» — це поліклініка великого міста, де комплекс медичних послуг можна отримати в одній установі. Філія на лівому березі — це поліклініка сімейного типу, для допомоги при найбільш поширених захворюваннях, первинного скринінгу і динамічного спостереження», — розповів заступник Генерального директора МЦ «ІНГО» Сергій Кучеренко.

Крім консультативного прийому на території Філії проводиться забір матеріалу для лабораторних досліджень, адже Медичний центр «ІНГО» має власну лабораторію. Результати досліджень направляються на електронну адресу відразу після їх виконання; в разі необхідності доступна онлайн консультація. Для клієнтів створений особистий кабінет на сайті з функціоналом інформаційної підтримки. При неможливості особисто відвідати медичний заклад передбачено візит лікаря додому, як для дорослих пацієнтів, так і для дітей.

«Ми намагаємося якісно реалізувати модель дільничного лікаря, завданням якого є профілактика захворювань і їх попередження, — коментує Генеральний директор Медичного центру «ІНГО» Сергій Джевага. — Крім того, ми обслуговуємо застрахованих осіб 46 страхових компаній. Як правило, це офісні співробітники, які працюють в центрі Києва, а проживають на лівому березі. Сподіваюся, що відкриття Філії створить додаткові переваги в умовах завантаженого міста».

Філія здатна приймати більше 200 пацієнтів в день. Для зручності встановлений термінал самообслуговування, що дозволить відвідувачам самостійно пройти реєстрацію, а після отримання послуг — здійснити оплату. Вартість послуг досить демократична для медичного центру такого рівня. Найдорожча консультація коштує 450 грн, а середня вартість УЗД — 250 грн. Крім того, діють програми комплексного обслуговування і річні абонементи, що передбачають істотний дисконт.

Режим роботи Філії: понеділок - п'ятниця - 8.00 - 20.00, субота - 9.00 - 18.00.

8.jpeg

Довідка:
Медичний Центр «ІНГО» — найбільший сучасний приватний поліклінічний заклад для дорослих і дітей. Лікарі 45 спеціальностей, власна лабораторія, маніпуляційні кабінети, стоматологічне відділення, аптека, служба виклику лікарів, повна служба підтримки — все це дозволяє отримати повний комплекс поліклінічних послуг в єдиній мережі медичних установ, як в центрі Києва, так і на лівому березі міста.
МЦ «ІНГО» обслуговує пацієнтів — фізичних осіб за самостійними зверненнями та за направленням страхових/асистансів. Особливим напрямком діяльності є медичний супровід корпоративних підприємств. У разі необхідності медичні послуги організовуються за місцем виклику (на підприємстві, на дому).
Процеси обслуговування влаштовані таким чином, що кожен клієнт отримує якісну медичну допомогу, не витрачаючи час на зайві призначення і процедури, черги і отримання інформації. Реалізація принципів безбар'єрної архітектури дозволяє відвідувати заклад особам з обмеженими фізичними можливостями.
У педіатричних відділеннях створена невимушена дитяча атмосфера, яка забезпечує встановлення довіри дитини до лікаря, а ігрова форма проведення прийому залишає позитивне враження у дитини і батьків.

Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники