Публикации МЦ Инго: Рекомендації для батьків від дитячого офтальмолога

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

Рекомендації для батьків від дитячого офтальмолога

Перший огляд здорової дитини офтальмолог повинен провести в перший місяць життя малюка. Батькам слід звернути увагу на розміри очей малюка, їх рухливість, наявність косоокості. Дитячий офтальмолог оглядаючи очне дно, може виявити вроджену патологію.

Для спостереження за правильним розвитком очей і виявлення латентних запалень, контрольні огляди дитячого офтальмолога проводяться в 6 місяців і в 1 рік.

Увага: якщо очі дитини світяться сіро-зеленим світлом, необхідно негайно звернутися до офтальмолога.

У віці від 1 до 3 років проводиться рефрактометрія, за допомогою цієї процедури прогнозується зір дитини і професійний дитячий офтальмолог дає рекомендації по режиму зорових навантажень.

З 3 до 7 років проводиться комплексне обстеження у офтальмолога, оскільки можуть виявиться порушення зору, наприклад, прихована косоокість, рання міопія або спазм акомодації.

У шкільному віці з 7 до 14 років важливо проходити щорічний огляд дитячого офтальмолога, лікар допоможе виявити короткозорість, розробити індивідуальний зоровий режим.

У разі нещасного випадку очей необхідно негайно звертатися до офтальмотравматолога в центр мікрохірургії ока, він працює цілодобово.

Програма ортоптичного лікування в Медичному центрі «Інго» спрямована на лікування косоокості та короткозорості у дітей.

У неї входить:

1. Тренування резервів акомодації для далі відбувається за допомогою методу мікрозатуманювання. Тренування проводить безпосередньо дитячий лікар-офтальмолог, призначається дітям від 5 років. Дане лікування полягає в безконтактній і безболісній для дитини методиці, і займає 10-12 хвилин.

2. Тренування фузіонних резервів на Сіноптофорі при діагнозі «Міопія». Дані заняття проводяться дитячим офтальмологом індивідуально, займають 5-10 хвилин, проводяться у формі гри, безболісні для дітей.

3. При косоокості рекомендуються тренування на Сіноптофорі. Вони полягають в мерехтінні під об'єктивним кутом для лікування, подальшого розвитку біфовеального злиття, тренувань фузіонних резервів. Дані заняття можна починати з 4 років, вони здатні виправити деякі види косоокості без оперативного лікування. Активно застосовуються після оперативного лікування, для вироблення бінокулярного зору.
Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники