Публикации МЦ Инго: Невідкладні стани - ЗНАННЯ, ЯКІ РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ. Пройшов тематичний тренінг для общинного центру «Halom»

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

Невідкладні стани - ЗНАННЯ, ЯКІ РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ. Пройшов тематичний тренінг для общинного центру «Halom»

10 січня був проведений тематичний тренінг для общинного центру «Halom» — НЕВІДКЛАДНІ СТАНИ — ЗНАННЯ, ЯКІ РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ. Тренінг «Невідкладні стани — знання, які рятують життя» проводився практикуючими лікарями Медичного центру «ІНГО», які мають великий досвід.

Тренінг тривав 4-ри години і включив теоретичний курс і практичні заняття. У групі одночасно займалися 13 осіб.

Представники общинного центру «Halom» з інтересом взяли участь у тренінгу та отримали практичні навички з надання першої долікарської допомоги, оскільки кожен може зіткнутися з ситуацією, коли потрібно терміново допомогти людині на вулиці або в іншому громадському місці.

«Чому важливі такі тренінги? Вони дають не тільки теоретичні знання, а й практичні навички. У ситуації, коли людина поруч з вами раптом непритомніє, важливо саме вміння допомогти до приїзду лікаря, щоб врятувати життя,» — коментує Директор МЦ «ІНГО» Сергій Джевага.


Детальна інформація: (044) 591-50-20 / Київ, вул. В. Васильківська (Червоноармійська), 54 Б / mcingo.com.ua


DSC_0074.JPG

DSC_0080.JPG

DSC_0078.JPG

DSC_0091.JPG

DSC_0099.JPG

DSC_0103.JPG

DSC_0111.JPG

DSC_0124.JPG

DSC_0122.JPG

DSC_0205.JPG

DSC_0244.JPG

DSC_0265.JPG

Довідка:

Медичний Центр «ІНГО» - найбільший сучасний приватний поліклінічний заклад для дорослих і дітей. Лікарі 37 спеціальностей, власна лабораторія, маніпуляційні кабінети, стоматологічне відділення, аптека — все це дозволяє отримати повний комплекс поліклінічних послуг в одному медичному закладі. МЦ «Інго» обслуговує пацієнтів — фізичних осіб за самостійними зверненнямм і за направленнями страхових компаній/асистансів. Особливим напрямком діяльності є медичний супровід корпоративних підприємств. У разі необхідності медичні послуги організовуються за місцем виклику (на підприємстві, на дому). Процеси обслуговування налаштовані таким чином, що кожен клієнт отримує якісну медичну допомогу, не витрачаючи час на зайві призначення і процедури, черги і отримання інформації. Реалізація принципів безбар'єрного архітектури дозволяє відвідувати заклад особам з обмеженими фізичними можливостями. У педіатричному відділенні створена цікава ігрова зона, яка створює атмосферу довіри дитини до лікаря, а ігрова форма проведення прийому залишає позитивне враження у дитини від відвідування клініки. МЦ «Інго» приймає 7 днів на тиждень, без вихідних. Розташування в центрі міста і завжди вільне місце для парковки — додаткова перевага для відвідувачів.

Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники