Публикации МЦ Инго: У Медичному центрі «ІНГО» стартували курси з надання першої долікарської допомоги

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

У Медичному центрі «ІНГО» стартували курси з надання першої долікарської допомоги

29.03.2016

Медичний центр «Інго» розробив і запустив навчальну програму «Невідкладні стани — знання, які рятують життя».
 
Тренінг «Невідкладні стани — знання, які рятують життя» розроблений та проводиться практикуючими лікарями Медичного центру «ІНГО», що мають великий досвід.
 
Тренінг триває 4 години і включає теоретичний курс і практичні заняття. Одночасно в групі можуть займатися до 15 осіб.
 
Першими слухачами програми стали безпосередньо співробітники АСК «ІНГО Україна». Також тренінг вже пройшли 90 співробітників банку «Ренесанс Кредит», і зараз формуються нові групи. Банк є клієнтом АСК «ІНГО Україна» за програмами добровільного медичного страхування і звернувся з проханням провести таке навчання для всіх бажаючих співробітників головного офісу.
 
Надалі подібні тренінги Медичний центр «Інго» планує проводити не тільки для співробітників компаній-партнерів і клієнтів, але і для всіх бажаючих під час набору груп.
 
Тренінг «Невідкладні стани — знання, які рятують життя» став першим із серії, розробленої МЦ «Інго». У найближчі тижні планується запустити програму з надання невідкладної долікарської допомоги при ДТП, при кровотечах та травмах, в перспективі — семінари щодо здорового способу життя і профілактики захворювань з конкретними рекомендаціями практикуючих лікарів МЦ «Інго».
 
«Співробітники АСК« ІНГО Україна» з цікавістю та інтересом взяли участь у тренінгу з надання першої долікарської допомоги, оскільки кожен може зіткнутися з ситуацією, коли потрібно терміново допомогти людині на вулиці або в іншому громадському місці», — говорить начальник управління по роботі з персоналом АСК «ІНГО Україна» Марія Діброва.
 
«Чому важливі такі тренінги? Вони дають не тільки теоретичні знання, а й практичні навички. У ситуації, коли людина поруч з вами раптом непритомніє, важливим є саме вміння допомогти до приїзду лікаря, щоб врятувати життя», — коментує Директор МЦ «Інго» Сергій Джевага.
Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники